Clinica Smile logo

Tannrens

Tannrens hos tannlege i oslo

Vi tilbyr tannrens med AirFlow som er et instrument som blåser små saltvann partikkeler og vil dermed fjerne tannstein og  overfladisk misfarging på en effektiv og skånsom måte for eksempel kaffe, te, brus og røyk.

Vi ringer deg!

Eller tar kontakt på e-post.

Frogner

Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Grønland

Brugata 1, 0186 Oslo

Grünerløkka

Wilses Gate 2A, 0178 Oslo

Majorstuen

Parkveien 19, 0350 Oslo

Pris

Informasjon

Fjerning av tannstein

AirFlow tannrens er en hygienebehandling som fjerner flekker på tennene, plakk og misfarging ved hjelp av en kombinasjon av vann, trykkluft og fine pulverpartikler. Disse tre komponentene er kombinert i en kraftig stråle som skånsomt fjerner flekker fra tennene, inkludert vanskelig tilgjengelige områder samt biofilm fra over og under tannkjøttkanten. Tannplakk er en biofilm av skadelige bakterier som vokser på overflater i munnen.

AirFlow

Utføring av AirFlow Tannrens 

Tannskalling

Tannskalling innebærer forsiktig fjerning av plakkbakterier fra tannoverflaten rett under tannkjøttkanten. Tannlegen din bruker håndholdte instrumenter som vil han eller hun skrape plakk fra tannen ved hjelp av et metallverktøy dental scaler og curette. Tannlegen setter inn dette tynne verktøyet under tannkjøttkanten for å få tilgang til plakk som tannbørsten din ikke kan. 

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare

 

Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Sandblåsing

AirFlow kan fjerne flekker  som er forårsaket av kaffe, te, tobakk og rødvin. Airflow tannrens systemet er også i stand til å fjerne flekker forårsaket av genetisk følsomhet for mørkere tenner, i tillegg kan det fjerne flekker som kan være forårsaket av medisin.

Polering

Etter tannlegen din har fjernet tannstein med scaling og tannstein, tennene dine blir deretter polert for å fjerne flekker før du bruker tanntråd og toppet med et beskyttende lag av fluor.

 

Vi mener at tennene som blir polert og skalert har betydelig mindre plakkoppbygging på tennene. Å ha mindre plakk kan bevare tannemaljen din, som er umulig å gjenopprette helt når den først er erodert eller ødelagt. Tannpolering fjerner også bakterier fra overflaten av tennene dine.

Periodontitt Behandling

Målet med periodontittbehandling er å rense lommene rundt tennene grundig og forhindre skade på omkringliggende bein. Hvis din periodontitt ikke er avansert, kan behandlingen innebære mindre invasive prosedyrer, som:

–  Scaling fjerner tannstein og bakterier fra tannoverflatene og under tannkjøttet. Det kan utføres ved hjelp av instrumenter, en laser eller en ultralydenhet.

 

 

– Rothøvling. Rothøvling jevner ut rotoverflatene, motvirker ytterligere oppbygging av tannstein og bakterier, og fjerner bakterielle biprodukter som bidrar til betennelse og forsinker tilheling eller gjenfesting av tannkjøttet til tannoverflaten.

 

 

– Aktuelle eller orale antibiotika kan bidra til å kontrollere bakteriell infeksjon. Aktuelle antibiotika kan inkludere antibiotiske munnskyllinger eller innsetting av geler som inneholder antibiotika i rommet mellom tennene og tannkjøttet eller i lommene etter dyp rengjøring. Imidlertid kan orale antibiotika være nødvendig for å fullstendig eliminere infeksjonsfremkallende bakterier.

Hvem anbefaler vi Airflow-behandling til?

Airflow tannrens kan gjentas regelmessig og passer for både voksne og barn. Den er ideell for fjerning av biofilm, flekker og ung tannstein på naturlige tenner, restaureringer, implantater, overfølsomme pasienter, kjeveortopedisk pasienter og tilbakekalling av avtaler med muligheten til å nå vanskelig tilgjengelige områder med presisjon.

 

Airflow kan bli kvitt all plakk og misfarging som disse vanene har etterlatt seg. AirFlow er ikke bare en fin måte å holde på med tannhygienen og munnhelsen din, men det er også den beste behandlingen tilgjengelig i dag for behandling og behandling av tannkjøttsykdom (periodontal sykdom). I tillegg er det også flott for en rask løsning for spesielle anledninger som bryllup, ferier og jobbintervjuer.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!