Clinica Smile logo

Blekeskinner

Blekeskinner for hjemebleking

Når du ønsker å bleke tennene dine hjemme, anbefaler vi blekeskinner i tillegg om du ikke har dine egne fra før. Blekeskinner er laget for å passe dine tenner som blir mer effektiv og komfortable for å bleke dine tenner. 

Vi ringer deg!

Eller tar kontakt på e-post.

Frogner

Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Grønland

Brugata 1, 0186 Oslo

Grünerløkka

Wilses Gate 2A, 0178 Oslo

Majorstuen

Parkveien 19, 0350 Oslo

Pris

Informasjon

Hvor langtid tar det for å lage blekeskinner?

Hos oss tar det ca. fra 1 dag hvis det haster til 1 uke for utlevering av blekeskinner. Vi tar først digital avtrykk med 3shape og sender til fil til en tannteknikker eller hvis det haster tar vi en vanlig avtrykk og lager blekeskinner til deg på samme dag. 

Hvordan bruker blekeskinner?

Du setter den hydrogen peroxid gel i blekeskinner, da setter du blekeskinner på overkjeven og underkjeven. Etter 2-4 timer tar av de blekeskinner og skylle godt med vann. Ta bilde før og etter for å se de resultatene. 

Hva kan man ikke spise når man bleker tennene?

I to dager etter blekingen anbefaler vi deg sterkt å unngå drikke kaffe, rødvin og inntak av mat/drikke med sterke fargestoffer. Dersom du ikke overdriver bruk av kaffe, te og røyk vil effekten av tannblekingen vare opp til ett år. Det er fullt mulig å kjøpe mer blekemiddel om du ønsker å bleke tennene mer.

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Hvor mange dager skal man bleke tennene?

De fleste vil være fornøyd med effekten etter 10-12 dager. Hos andre vil blekingen gå litt raskere (5-7 dager). 

Hvordan få hvite tenner uten bleking?

Daglig og grundig renhold av tennene er grunnleggende for å holde tennene friske og hvite. Om du ikke ønsker å unngå produkter som kan misfarge tennene totalt, kan du redusere inntaket noe. Gjør det til en vane å drikke et glass vann etter at du har spist og drukket noe som kan misfarge tennene.

Gratis konsultasjon

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!