22 23 33 33

Hjemmebleking

Estetisk

Hjemmebleking

Klinikk tannbleking foregår på klinikken og involverer lysaktivert blekingsgel til å bleke tennene med. Normalt tar prosedyren ca. 45min – 90 min og gir et intensivt blekingsresultat. Mange tannleger anbefaler klinikk tannbleking som en start, hvor behandlingen bør følges opp med profesjonell hjemmebleking.

Mer Informasjon

  • Vi anbefaler eg å bestille en time for undersøkelse av tennene dine før tannbleking. Dette for å se om du har hull i tennene eller tannkjøttsykdom, da vi anbefaler å behandle dette før tannbleking.

Ja, du vil alltid se resultater øyeblikkelig etter bleking i klinikk. Effekten av blekingen kan variere fra person til person utifra tennenes tilstand.

Blekemiddelet som inneholder 6% hydrogenperoksid, påføres på tennene og aktiveres med UVA-lys

Normalt sett varer resultatet i minst to år, avhengig av utgangspunkt og hvordan man behandler tennene etter behandling

 

Dersom det utføres i en tannklinikk skal det være helt trygt. Vi bruker et blekemiddel som inneholder 6% hydrogenperoksid, som er godkjent mengde i Norge.

 

Ulike typer mat og drikke, som for eksempel kaffe og rødvin kan misfarge tennene, i tillegg til snus og røyk. Noen har genetisk mørkere eller misfargede tenner, utviklingsskader eller misfarge som skyldes medisinbruk.

 

Tannbleking er helt trygt dersom man følger våre forholdsregler. Noen mindre bivirkninger kan oppstå, den mest vanlige er ising i tennene.

 

Blekemiddelet vil normalt sett ikke ha noen effekt på dette. Dette er noe tannlegen vil ta en vurdering på.

Ta kontakt for en undersøkelse dersom du er interessert i tannbleking. Tannlegen vil kunne avgjøre om tannbleking er riktig behandling for deg.

I dagene etter behandlingen er det viktig å unngå mat med kraftige fargestoffer, som for eksempel, kaffe, rødvi, rødbeter osv. Det anbefales også å være forsiktig med snus og røyk.

Pris

Tannbleking

Før og Etter

Bestill Time

Velg avdeling og bestill Time for undersøkelse direkt i dag! 

Som ny pasient hos Clinica Smile er det nødvendig at du fyller ut et helseskjema når du kommer til første time/konsultasjon.

  • Fra helseskjema henter vi den viktigste informasjonen om din helse.
  • Her kan vi finne årsaken til eventuelle problem du har i munnen og se om du har rett til refusjon fra HELFO.
  • Det anbefales at du kommer 10 min før avtalt tidpunkt for time, slik at du har god tid til å fylle ut skjemaet.

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling av avtalt time kan gjøres online eller e-post. 

Avbestilling av en time/konsultasjon må gjøres på virkedager (mandag-fredag), senest 24 timer i forveien.

 
Share