Clinica Smile logo

Tannbleking

Klinikk tannbleking med phillips zoom I Oslo

Philips Zoom er en blekeprosess er mest kjent i hele verden for å lette misfarging av emalje og dentin. Misfarging av tenner kan skyldes kaffe, te, cola og rødvin; eller fra røyking. Aldringsprosessen kan også gi flekker og mørkere tennene dine.  Tannblekingsprosedyren bruker Zoom Advanced Power Chairside Lamp – som akselerere blekeprosessen – for å aktivere 6 prosent hydrogenperoksidbleking. Når hydrogenperoksidet brytes ned, kommer oksygen inn i emaljen og dentinet for å bleke de fargede stoffene, og etterlater tannstrukturen uendret.

Vi ringer deg!

Eller tar kontakt på e-post.

Frogner

Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Grønland

Brugata 1, 0186 Oslo

Grünerløkka

Wilses Gate 2A, 0178 Oslo

Majorstuen

Parkveien 19, 0350 Oslo

Pris

Informasjon

Tannbleking Prosess

Steg 1: Først skal tannlegen utføre en undersøkelse av  dine tenner og utføre rens ved behov til 399,- før Zoom-blekingsprosessen. Det er viktig å fjerne plakk og matpartikler fra tennene, da det kan påvirke blekingsprosessen.

Steg 2: Tannlegene vil da plassere en retraktor i munnen din for å dekke tannkjøttet og leppene dine slik at bare tennene blir eksponert. I tillegg vil denne munnskinnen holde munnen vidåpen i løpet av behandlingen for å beskytte leppene dine mot kjemisk skade. Retraktoren er faktisk ment å sikre optimal komfort og minimal følsomhet under blekingsprosedyren.

Bortsett fra å påføre tannkjøttbelegg for å beskytte tannkjøttet mot kjemikaliene, anbefaler de fleste tannleger å bruke beskyttelsesbriller som et forebyggende tiltak for å beskytte øynene mot UV-stråler.

Steg 3: Zoom!
Blekingsprosedyren består av 4 steg, ca. 15 minutter, og starter med påføringen av blekegelen. Den forblir på plass for å virke i omtrent 15 minutter mens zoom-lyset aktiveres. Tannlegen din vil fjerne den gamle gelen etter hver økt og påføre et nytt lag med gel.

Som nevnt tidligere får Zoom-lyset hydrogenperoksidet til å brytes ned, noe som lar oksygen trenge gjennom emaljen så vel som dentin. Den bryter opp de tøffe flekkene og bleker eventuelle misfarginger på tennene dine. Det er det!

Du vil bli overrasket over å se et hvitt, blendende smil på omtrent en time. Resultatene av denne prosedyren er veldig merkbare for noen pasienter, da det er mulig å oppnå opptil åtte nyanser lysere!

Zoom Tannbleking

Utføring av tannbleking med philips zoom!

Tannbleking pris i Oslo

Tannbleking hos oss koster 3750,- men vi anbefaler at du får rens i tillegg for å fjerne tannstein og misfarging før utføring av tannbleking. 

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare

 

Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Hvor lenge varer tannbleking

Hvor lenge varer resultatene av Zoom hjemmebleking? Tennene dine vil være hvite i omtrent seks til tolv måneder, deretter vil de gradvis gå tilbake til sin forrige farge. Derfor anbefaler vi å komme tilbake for å se oss hver sjette måned for en oppgradering, eller kjøp philips zoom nite white hjemmebleking kit i tillegg for å holde tennene din hvit.

Er tannbleking skadelig for tennene?

Philips Zoom er ikke bare bevist for å bleke tenner opptil åtte nyanser, den er også helt trygg. Mens andre blekeprodukter kan skade tennene og tannkjøttet, gir Philips Zoom med Relief ACP deg faktisk større glans og beskytter emaljen.

Kontraindikasjoner for tannbleking

Zoombleking er tryg behandling for de fleste. Men det finnes årsaker og kontraindikasjoner for de kan ikke få tannbleking:

  • Ubehandlede karies.
  • Alder under 18 år.
  • Dypt eksponerte tannhalser.
  • Betennelse tilstandander i tannkjøttet.
  • Graviditet og amming.
  • Allergisk mot oksidanter.
  • Store skader på tannemaljen.
  • Under kreft behandling eller hudkreft

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!