Clinica Smile logo

Ny Pasient hos oss?

Konsultasjon hos tannlege i Oslo

En konsultasjon er en evaluering av tennene dine. Hvis du ikke har sett en tannlege på et stund,  du kan være bekymret eller flau over den nåværende tilstanden til tennene dine. Våre dyktige tannleger vil ikke være fordømmende eller få deg til å føle deg dårlig om din nåværende tannhelse. Tannlegen ønsker å hjelpe deg med dine tennene, forbedre helsen og velvære.

Tannlege i Oslo Norge

Vi ringer deg!

Eller tar kontakt på epost.

Frogner

Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Grønland

Brugata 1, 0186 Oslo

Grünerløkka

Wilses Gate 2A, 0178 Oslo

Majorstuen

Parkveien 19, 0350 Oslo

Bestille Time

Vi har gjort det så enkelt for dere å bestille time! Klikk på bestill time, fin den tid som passer deg best. Få bestilling bekreftelse med engang på sms og E-post.

Bestille Time

Vi har gjort det så enkelt for dere å bestille time! Klikk på bestill time, fin den tid som passer deg best. Få bestilling bekreftelse med engang på sms og E-post.

Pris

Sms og Epost påminnelse

1 time før behandlingen skal du få en SMS og en epost som minner deg om din avtale! 

Helse skjema

Ved ankomst må du fylle en helseskjema. Da får vi de viktigest helse opplysninger slik at vi kan ta vare på deg og gi deg den best mulig tannbehandling. 

Prisoverslag

Du kan spør etter en prisoverslag før din tannbehandling. Grundig undersøkelse av alle tennene med kostnad overslag koster 399,-. 

Tannbehandling

For oss er det viktigest at du er i kontroll og føler deg komfortablet. Du kan velge hvilken musikk du ønsker å høre på eller slapp av mens vi jobber. Du får lov til å diskuterer andre behandlinger med tannlegen før eller etter din tannbehandling. 

Etter Tannbehandling

Når du er ferdig med din tannbehandling, du kan sette opp en ny kontroll time med engang. Du også får lov til å velge betalingsløsninger som passer deg best! Les mer her om resursbank. 

Ønsker du å vite mer?

Ditt første besøk

Din første konsultasjon vil ta omtrent 15 minutter fra start til slutt. Dette vil gi oss god tid til å bli kjent med deg, lære om din tannhelse og svare på eventuelle spørsmål du har.

〉No judgement 

 

〉On-time appointments

 

〉Care with a smile