Tannimplantat

Konsultasjon hos tannlege i Oslo

Tannimplantat kirurgi er en prosedyre som erstatter tannrøtter med metall, skruelignende innlegg og erstatter skadede eller manglende tenner med kunstige tenner som ser ut og fungerer omtrent som ekte. Tannimplantat kan tilby et alternativ til proteser som ikke passer godt, og er en alternativ når mangel på naturlige tennerøtter ikke tillater bygningsproteser eller tannutskifting av bru.

Tannlege i Oslo Norge

Vi ringer deg!

Eller tar kontakt på epost.

Frogner

Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Grønland

Brugata 1, 0186 Oslo

Grünerløkka

Wilses Gate 2A, 0178 Oslo

Majorstuen

Parkveien 19, 0350 Oslo

Fordeler med konsultasjon

  1. Direkt kommunikasjon med tannlegen
  2. God rådgivning
  3. Prisoversikt
  4. Bedre Tannhelse
  5. Gratis!

Fordeler med konsultasjon

  1. Direkt kommunikasjon med tannlegen
  2. God Rådgivning
  3. Prisoversikt
  4. Bedre tannhelse
  5. Gratis!

Pris

Direkt kommunikasjon med tannlegen

Tannlegen din vil gjerne vite hva du håper å oppnå gjennom tannbehandling. Ser du etter bedre munnhelse? Håper du å forbedre utseendet ditt gjennom tannretting, bleking eller annen kosmetisk tannbehandling? Tannlegen din vil vite hvorfor du søker tannpleie, og det er best for deg å være så ærlig som mulig slik at du både er på samme side og jobber mot de samme målene.

God rådgivning

Du kan beholde tennene hele livet. Tannlegen skal gi deg råd og ting du kan gjøre for å opprettholde en sunn munn og sterke tenner.

Videre behandling

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Gratis!

Husk at du kan booke time i dag, det er helt gratis.

Ønsker du å vite mer?

Ditt første besøk

Din første konsultasjon vil ta omtrent 15 minutter fra start til slutt. Dette vil gi oss god tid til å bli kjent med deg, lære om din tannhelse og svare på eventuelle spørsmål du har.

〉No judgement 

 

〉On-time appointments

 

〉Care with a smile